Sjømat i ambasaden i USA

I regi av den norske ambassaden med ambassadør Knut Vollebæk i spissen ble 400 prominente gjester servert norsk sjømat i ambassaden. Sjømaten ble tilberedt av tre norske kokker sendt av Eksportutvalget for fisk med Trond Moi i spissen.

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Inviterte og deltagere var medlemmer av "the norwegian caucus" i kongressen, representanter for ulike deler av administrasjonen, og fra diplomati, media og næringsliv. - jennom slike arrangement håper vi at beslutningstakerne på Capitol Hill skal være mer positive til Norsk Sjømat neste gang det blir aktuelt å diskutere handelsbetingelser, sier Tore Arildsen. Arildsen er fiskeriutsending i USA fra Eksportutvalget for fisk. Eksportutvalget for fisk sto for sjømat, tilberedelse og presentasjon ved tre norske kokker. Arrangementet fant sted i anledning den norske nasjonaldagen. Buffeten inneholder forskjellige retter av laks i ulike utgaver, torsk, kveite, reker, kamskjell, kongekrabbe, hummer, kaviar og sei.