Svenn Are Jenssen ny leder i NCE Aquaculture

Svenn Are Jenssen tok over som leder i NCE Aquaculture fra 1. oktober, melder selskapet i en pressemelding.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Jenssen har lang fartstid bak seg i næringslivet. Han har vært dekan ved Handelshøgskolen i Bodø i to perioder og konsernsjef i Rapp Marine Group.

Jenssen erstatter Stål Heggelund som har ledet NCE fra 2013 går over til ny stilling som leder for Havbruksleverandørene i Norsk Industri.

Siden 2007 har Kunnskapsparken Bodø hatt prosjektledelse for ekspertsenteret innen havbruk. Det eksisterer i dag 12 Norwegian Centres of Expertise (NCE) i Norge, hvor NCE Aquaculture er det nordligste av disse.

Styreleder i NCE Aquaculture, Tarald Sivertsen, er svært fornøyd med at Jenssen er tilbake som leder for havbruksklyngen.

- Svenn Are er en som kjenner prosjektet og næringen, og blir en kontinuitetsbærer som er meget god på strategisk og offensiv tenking. Fokusområdene for klyngen er de muligheter og utfordringer næringen i dag opplever, som vekst, areal og lus.

Sivertsen takker på vegne av NCE Aquaculture for jobben Stål Heggelund har gjort for klyngen, og ønsker han lykke til i sin nye jobb i Norsk Industri.