Gå til innhold
Annonse
Foto: Havyard Group
Foto: Havyard Group

Styret i Havyard Group og CEO Geir Johan Bakke har blitt enig om å avslutte arbeidsforholdet med umiddelbar virkning. Bakke har sagt seg villig til å være tilgjengelig for selskapet i en tid fremover dersom det skulle være behov for det. 

Annonse


Geir Johan Bakke har vært ansatt i Havyard Group siden 2001, CEO siden 2004, og har vært sentral i utviklingen av konsernet.   
 
Styret i Havyard Group har konstituert Gunnar Larsen som administrerende direktør, og vil umiddelbart iverksette arbeidet med å rekruttere en permanent konsernsjef.  
 
Larsen kommer fra stillingen som daglig leder for Havyard Production, er Senior Vice President Market & Business Development i Havyard Group og har vært ansatt i konsernet i tolv år.

Havyard Group er i en dyp finansiell krise. 18. november meldte selskapet at de ikke kom til å legge frem kvartalsrapport for tredje kvartal. Datterselskapet Havyard Ship Technology AS er i brudd med lånebetingelser når det gjelder krav til egenkapital og arbeidskapital, som følge av ytterligere tap på prototype-prosjektene bnr. 131 og 135. Samme dag ble det kjent at Lasse Stokkeland trakk seg som daglig leder i Havyard Ship Technology AS (HST), og styret utnevnte Erlend Hatleberg som ny daglig leder.

Har du en sak du
vil tipse oss om?

Annonse