Gå til innhold
Annonse
Under årets Aqua-Nor ventes det i overkant av 600 utstillere fra 26 land, og mer enn 27 000 besøkende fra opptil 75 land. Foto: Aqua Nor.
Under årets Aqua-Nor ventes det i overkant av 600 utstillere fra 26 land, og mer enn 27 000 besøkende fra opptil 75 land. Foto: Aqua Nor.

Ny hall, flere møterom og bedre mat. Det  er  noe  av  det  arrangørene til årets Aqua Nor kan skilte med.

Annonse

Trondheim Spektrum og messeområdet har vokst siden forrige Aqua Nor arrangement i 2017. Det er blant annet kommet en ny hall, A-hallen, som på over 4500 kvadratmeter rommer enda flere deltakere og besøkende. En ekstra hovedinngang sørger også for mindre kø og økt tilgjengelighet for alle. Inngangen ligger ut mot Nidelven og peker rett ut mot Skansen.

På hver side av A-hallen, finner man også telt, som utvider utstillingsområdet ytterligere. 

Telt finner du også på festplassen ved hovedinngangen som ved tidligere år. Her vil det være messer, konferanser, prisutdeling, foredrag og andre arrangement. 

Erik Hempel, pressekontakt for Aqua-Nor, forteller at de toror at det blir et godt arrangement, selv om de selvsagt også forventer noen små problemer fordi de har en helt ny hall å forholde seg til.  
Flere møterom 

I tillegg til den nye hallen, er det også bygget flere møterom på området. Det betyr at det nå er gode fasiliteter, både til konferanser med flere hundre deltagere og små møter med en håndfull deltakere.

Bredt mattilbud 

Med alt fra foodtrucks, kiosker og catering på stand til utstillerkafé, uterestaurant og servering på Lille-Skansen, kan man velge og vrake når sulten, eller tørsten, melder seg under årets konferanse.

Nytt av året er at en av Trondheims aller fremste restauranter, To Rom og Kjøkken, har tatt med seg noen av sine kokker og servitører til årets Aqua Nor. Spisestedet har rigget til en restaurant i multirommet ved hovedinngangen, hvor de serverer en smakfull buffet med retter tilberedt av kvalitetsråvarer fra Trøndelag. Det kan nok tenkes at dette blir et naturlig samlingspunkt under messedagene. 

Hvordan komme seg til messen?

Midt mellom Skansen og Trondheim Spektrum, har man også det mest praktiske stedet for å ankomme messen. Du kan ta toget rett fra flyplassen og gå av på Skansen togstasjon, ta både rute- og shuttlebusser hit, gå til messeområdet på 10 minutter fra sentrum eller benytte deg av taxi. Det er også et parkeringshus rett ved Skansen hvor utstillere og besøkende kan leie plass. Det er totalt 150 antall plasser, og det koster 650 kroner for parkering under hele messen.

Har du en sak du
vil tipse oss om?

Annonse