Gå til innhold
Annonse

Drivkraft i norsk bioøkonomi – blir hovedtema for neste års havbrukskonferanse

Utsikt fra hotellet der konferansen avholdes i Bodø. Foto: Havbruk
Utsikt fra hotellet der konferansen avholdes i Bodø. Foto: Havbruk

Havbruk – drivkraft i norsk bioøkonomi blir hovedtema for neste års Havbrukskonferanse som arrangeres i Bodø 18.–20. april. Konferansen markerer også avslutning av dagens Havbruksprogram og starten på det nye.

Annonse

Konferansen arrangeres i samarbeid med Fiskeri- og havbruksnæringens forskningsfond (FHF) og Tekna Havbruk og Fiskehelse.

Programmet vil bestå av plenumssesjoner med forskningspolitiske innlegg og oversiktsforedrag – første dag med fokus på havbruk som drivkraft i bioøkonomien, andre dag med fokus på teknologiutvikling.

- Påmeldingssystemet blir tilgjengelig i begynnelsen av januar. Som vanlig er det satt av mye tid til parallellsesjoner der forskerne presenterer resulater fra forskningsprosjektene. Det er også lagt opp til en egen postersesjon, melder Forskningsrådet i en pressemelding.

Alle forskere med prosjekter til Havbruk og andre relevante programmer i Forskningsrådet eller i FHF er invitert til å holde innlegg eller ha poster. Fristen for å melde på innlegg og poster er 8. januar.

Programkonferansen HAVBRUK 2016: 

Sted: Scandic Havet, Bodø Starter: 18.04.2016 11:00

Avsluttes: 20.04.2016 16:00

Har du en sak du
vil tipse oss om?

Annonse