Carl-Erik Arnesen overtar stillingen som styreleder etter Jon Hindar. Foto: Ole Andreas Drønen

Endring av styreleder i Hav Line Gruppen AS

Administrerende direktør i Hav Line Gruppen AS (HLG), Carl-Erik Arnesen, vil fra 15. september tre inn i rollen som styreleder i HLG. Han vil erstatte Jon Hindar, som har vært styreleder i selskapet siden 2016.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Arnesen vil i en overgangsperiode, frem mot en ny administrerende er på plass, fungere som arbeidende styreleder, i følge en pressemelding fra Hav Line Gruppen.

- Det har vært en meget spennende reise i Hav Line så langt. Selskapet går inn i en tydeligere driftsfase, og det faller naturlig å gjøre dette skiftet nå, sier avtroppende styreleder, Jon Hindar.

- Bra for selskapet

Jon Hindar har vært styreleder i selskapet siden 2016. Foto: Cermaq

- Selv om selskapet har møtt utfordringer av både politisk og operasjonell art, er jeg enda mer trygg i dag enn for 3 år siden på at Hav Line konseptet vil stå frem som den foretrukne løsningen på fremtidens slakteribehov. Jeg er svært imponert over det organisasjonen, med Carl-Erik i spissen, har fått til på relativt kort tid, og derfor er jeg trygg på at denne endringen vil være bra for selskapet.

Eierne av Hav Line Gruppen AS som er Trient AS og Haugland Gruppen AS ønsker å takke Jon Hindar for en god jobb som styreleder i selskapet og den kunnskapen og erfaringen han har bidratt med i perioden.