Gå til innhold
Annonse
Adrian Jørgensen (26) på en SinkabergHansen lokalitet. Foto: Privat
Adrian Jørgensen (26) på en SinkabergHansen lokalitet. Foto: Privat

Adrian Jørgensen er til daglig driftstekniker hos SinkabergHansen. Nå er han en av ti finalister som skal delta i årets Melodi Grand Prix.

Annonse

Bindalingen Adrian Jørgensen har i syv år jobbet fast hos oppdretttsselskapet SinkabergHansen. Han trives godt med sine daglige oppgaver på merdkanten, med røkting av fisk og generell produksjon.

Nylig ble han valgt ut som en av ti finalister til å delta i årets Melodi Grand Prix, og forteller til Kyst.no at han har lenge både drevet med røkting og låtskriving. 

- Jeg pleier å synge for laksen i hver eneste merd, hver dag, kan han fortelle. 

Holder bakkekontakten

Jørgensen sier SinkabergHansen ivaretar interessene hans og viser han god støtte med musikken. Han innrømmer at de også hjelper han med å holde god bakkekontakt når opplevelsene blir veldig eksklusive. Da er det rett å plukke daufisk.

- Jeg blir nok nødt til å ta noen dager med permisjon nå med Melodi Grand Prix, men jeg trives veldig godt hos SinkabergHansen og tror nok jeg kommer til å jobbe der en god stund til, poengterer han.

Lang fartstid hos SinkabergHansen

I tillegg til at Jørgensen har jobbet i selskapet i syv år, har han også hatt noen år som lærling og sommervikar der. Vinnersjansene i MGP mener han er gode.

- Jeg tror sjansen min for å vinne MGP er relativt god. Låta er solid og jeg mener jeg har en originalitet som er god i bunn. 

Melodi Grand Prix vil finne sted i Oslo Spektrum lørdag 2. mars 2019, og det gjenstår å se om det er lakseteknikeren som vinner med låten sin «The Bubble».

Har du en sak du
vil tipse oss om?

Annonse