Gå til innhold
Annonse

Innovasea fullfører kjøpet av Nortek Akvakultur

Innovasea fullfører nå kjøpet av Nortek Akvakultur. Foto: Innovasea
Innovasea fullfører nå kjøpet av Nortek Akvakultur. Foto: Innovasea

Innovasea Systems kunngjorde i dag at de har fullført oppkjøpet av norske Nortek Akvakultur.

Annonse

Nortek Akvakultur blir slått sammen med Innovasea sitt selskap Realtime Aquaculture og danner enheten Innovasea instrumentering.

Innovasea og Nortek Akvakultur vil kombinere sine produkter som gir dem muligheten til å legge Realtime akvakultur sin trådløse miljøsensorikk til eksisterende Nortek Akvakultur installasjoner. Dette vil være tilgjengelig for kundene som en maskinvareoppgradering i midten av 2019 og åpner muligheten for realtime levering av data for både kablet og trådløse miljø-sensorer. Fullstendig integrasjon av produktlinjene er forventet innen 2020.  Nortek Akvakultur AS skifter også navn til Innovasea Akvakultur AS fra 1. mars.

David Kelly, CEO av Innovasea sier

- Vi er svært fornøyd med fremgangen hittil. Det nydannede Innovasea instrumentering teamet setter oss i forkant av oppdrettsnæringen. Ved å kombinere Norteks norske fotavtrykk, etablerte relasjoner og industriekspertise med Realtime Aquaculture sin teknologi, åpner vi dører til mange nye muligheter."

Tor Espen Skoglund, administrerende direktør i Nortek Akvakultur sier:

- Ved å slå oss sammen kan vi levere mer innovative løsninger for kunder innen akvakultur enn noensinne, og jeg er veldig glad for å være en del av det nye Innovasea teamet. "

 

Har du en sak du
vil tipse oss om?

Annonse