Gå til innhold
Annonse

Kristin Pettersen blir Sjømatrådets neste fiskeriutsending til Tyskland

Kristin Pettersen skifter jobb fra markedsdirektør i Sjømatrådet til å bli den neste fiskeriutsendingen til Tyskland. Marius Fiskum / Norges sjømatråd.
Kristin Pettersen skifter jobb fra markedsdirektør i Sjømatrådet til å bli den neste fiskeriutsendingen til Tyskland. Marius Fiskum / Norges sjømatråd.

Kristin Pettersen kommer fra stillingen som markedsdirektør i Sjømatrådet og har også tidligere vært fiskeriutsending til Tyskland.

Annonse

Dette forteller Sjømatrådet i en pressemelding.

De forteller videre at hun avløser nåværende fiskeriutsending Gitte Hannemann Mollan når hun avslutter sin periode til sommeren.

- Vi er glade for at Kristin Pettersen har takket ja til å lede Sjømatrådets arbeidet i Tyskland videre. Kristin har de siste fire årene vært markedsdirektør i Sjømatrådet og har bidratt til å introdusere og etablere det nye opphavsmerket «Seafood from Norway», sier Renate Larsen, administrerende direktør i Norges sjømatråd.

Larsen legger til at Pettersen har også hatt ansvaret for å utvikle en merkevarestrategi og konsepter for å ta opphavsmerket ut i markedene.

- Vi er svært fornøyde med å få på plass en erfaren og dyktig utsending til Tyskland, forteller Larsen.

Kristin Pettersen har vært Sjømatrådets markedsdirektør siden januar 2016. Hun har også tidligere vært fiskeriutsending til Tyskland og Polen. Kristin er utdannet siviløkonom fra universitetet i Nürnberg og har en Executive MBA fra IESE.

Kristin har innehatt ledende posisjoner i internasjonale kommunikasjons-, PR- og reklamebyråer med ansvar for kunder som Procter & Gamble Europa, Henkel International Detegrents og Dr. Oetker. Hun har også bred erfaring som foreleser og kursutvikler innen fagområdet.

- Jeg gleder meg til igjen å arbeide for Sjømatrådet og den norske sjømatnæring i det tyske markedet, sier Kristin Pettersen, Sjømatrådets påtroppende fiskeriutsending til Tyskland.

Pettersen legger tlil at det blir spennende å få muligheten til å jobbe med de nye konseptene som er utviklet sentralt og bygge videre på det gode arbeidet som er lagt ned i Tyskland.

- Som følge av at Kristin Pettersen blir Sjømatrådets nye fiskeriutsending til Tyskland, er vi på jakt etter hennes etterfølger som markedsdirektør i Sjømatrådet, sier Larsen avslutningsvis.

Har du en sak du
vil tipse oss om?

Annonse