Gå til innhold
Annonse
Mørenot, som kom inn som eier av Hvalpsund Net i august, og konsernsjef Arne Birkeland vil tre i inn i den operative ledelsen inntil en permanent erstatter er på plass. Foto: Mørenot.
Mørenot, som kom inn som eier av Hvalpsund Net i august, og konsernsjef Arne Birkeland vil tre i inn i den operative ledelsen inntil en permanent erstatter er på plass. Foto: Mørenot.

Ved årsskiftet fratrer Peter Poulsen som administrerende direktør i Hvalpsund Net AS. Mørenots konsernsjef Arne Birkeland vil lede selskapet inntil permanent erstatter er på plass.

Annonse

Peter Poulsen (77) har i 45 år ledet Hvalpsund Net, og vil fra nyttår tre til side. Han vil fortsatt være til disposisjon for selskapet som rådgiver frem til neste sommer, skriver selskapet i en pressemelding.

Mørenot, som kom inn som eier av Hvalpsund Net i august, og konsernsjef Arne Birkeland vil tre i inn i den operative ledelsen inntil en permanent erstatter er på plass.

- Peter har gjennom mange år jobbet frem et fantastisk flott selskap, med mange dyktige medarbeidere. På vegne av selskapets eiere, kunder og ansatte vil jeg rette et stor takk for innsatsen gjennom veldig mange år. Jeg får nå anledning til å ta dette videre, og det er en oppgave jeg går inn i med stor energi, sier Arne Birkeland, konsernsjef i Mørenot. 

- Jeg overtok som administrerende direktør i 1974 og har fått være med på en fantastisk reise. Hvalpsund har utviklet seg til en fremdragende bedrift med sterke relasjoner til våre kunder, og er en trygg og god arbeidsplass for de ansatte. Jeg ser frem til å følge med på den videre utviklingen, sier Peter Poulsen

Endringer i toppledelsen skjer som en naturlig konsekvens av oppkjøpet av Hvalpsund Net og arbeidet med å fullt ut integrere selskapet inn i Mørenot. Jobben videre innebærer å hente ut synergiene som ligger i oppkjøpet, inkludert bedre utnyttelse på tvers av produksjon, innkjøp, salgs- og markedsarbeid. 

- Gjennom Hvalpsund kan vi nå levere totalløsninger på en helt annen måte enn før, noe som styrker begge organisasjonene. Hvalpsund har tilført oss bredere kunnskap og et større nettverk. Vi ser frem til å videreutvikle dette til glede for våre kunder, sier Birkeland.

Har du en sak du
vil tipse oss om?

Annonse