Gå til innhold
MS Steigen skifter navn.
MS Steigen skifter navn.

MS Steigen var den første brønnbåten i Norsk Fisketransport AS (NFT) sin flåte. I dag skifter fartøyet navn til MS Dønnalaks.

Dagens MS Steigen er et velrennomert og godt fartøy, bygget i 2002 ved Sletta Båtbyggeri AS med en lastekapasitet på 970 m3. NFT Når fartøyet i dag går fra land etter et verkstedopphold, seiler den under navnet MS Dønnalaks, opplyser selskapet i en pressemelding.

MS Steigen videreføres

MS Steigen skifter navn til MS Dønnalaks.
MS Steigen skifter navn til MS Dønnalaks.

MS Steigen var det første fartøyet i NFTs flåte som i dag teller ni fartøyer. Det tradisjonsrike navnet skal imidlertid videreføres. Som et av landets ledende brønnbåtrederier er NFTs flåte i kontinuerlig fornying. Et av de kommende nye fartøyene vil dermed bli døpt MS Steigen, opplyser selskapet.

Norsk fisketransport:

  • NFT omsatte for om lag 380 millioner kroner i 2015. NFT er et datterselskap i Namsos Trafikkselskap ASA (NTS), og er i dag det største enkeltstående virksomhetsområdet i konsernet.
  • NTS er i tillegg involvert i servicebåtselskapet KB Dykk AS, Folla Sjøtransport AS og FosenNamsos Sjø AS. Konsernet har i dag om lag 170 ansatte.

Har du en sak du
vil tipse oss om?