Nå har Bergen Group fått nytt navn. Foto: Sigrunn Monsen.

Nå er Bergen Group historie

Bergen Group ASA har i dag skiftet navnet til Endúr ASA. Transaksjonen med Endúr Holding er nå gjennomført. Antallet ansatte doblet til nærmere 400 og konsernets samlede ordrereserve har passert en milliard kroner som er en direkte konsekvens av at Endúr Fabricom nå inngår i konsernet.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

- Vi har fått på plass et solid fundament og er godt posisjonert for lønnsom vekst, sier konsernsjef Nils Hoff i en pressemelding.

Han er både stolt og ydmyk over ansvaret for å lede det nye selskapet videre.

- I dag har vi fått på plass et sterkt vestlandsbasert industrikonsern som vi gleder oss til å utvikle videre.   Nå er vi klar for å vokse videre gjennom de tre satsingsområdene Akvakultur, Energi & Industri og Maritim Service, sier Hoff.

Endur CEO Nils Hoff er både stolt og ydmyk over ansvaret for å lede det nye selskapet videre. Foto: Endur.

Navneskiftet fra Bergen Group ASA til Endúr ASA medfører at det børsnoterte konsernet vil endre såkalt ticker på Oslo Børs fra BERGEN til ENDUR. Samtidig blir det denne uken også gjort navneendringer i konsernets datterselskaper.  

Stavanger-baserte Endúr Fabricom AS endrer nå navn til Endúr Energy Solutions og Bergen Group Services endrer navn til Endúr Maritime. Det samme gjelder for Bergen Group Sjøsterk som endres til Endúr Sjøsterk, og Bergen Group AAK som endres til Endúr AAK.