Gå til innhold

NASF-konferansen blir den mest omfattende til nå

Illustrasjonsfoto: NASF
Illustrasjonsfoto: NASF

I løpet av 3 dager fra 8.-10. juni har den digitale konferansen 15 ulike fag-sesjoner med 160 foredragsholdere. 

Årets liste over foredragsholdere er historisk, med et tettpakket program med som dekker 15 ulike fagområder – og de er stolte av å kunne presentere programmet for NASF2021. Det hører også med til sjeldenhetene at opp imot 50 toppledere skal presentere sine respektive selskaper på samme konferanse.

- Vi har noen av de fremste industriledere og beslutningstakere på scenen, inkludert statsminister Erna Solberg, konsernsjef Lee Myung-Woo fra Dongwon Industries og Dr. Thevasagayam som er Dep. Director i The Gates Foundation, for å nevne noen. Vi viser også at vi er dagsaktuelle ved å ha den nyutnevnte sjefen for Cargils Akvakultur fór-avdeling Helene Ziv-Douki som en av våre foredragsholdere.

- Listen over eksperter, spesialister og beslutningstakere med betydning for sjømatnæringen er for langt til at man kan gå glipp av denne konferansen, sier André Akse, administrerende direktør, North Atlantic Seafood Forum

En digital NASF konferanse gir mange fordeler

Man kan delta fra hvor som helst i verden, uten å reise. Og, om en går glipp av ett eller flere foredrag, så kan disse spilles av i sin helhet i etterkant. I deres digitale konferanseverden vil det være mulig å få med seg alle foredrag, uavhengig av hvilken tidssone en er i, eller om en valgte å følge et annet foredrag i sanntid. Som deltager vil du også ha tilgang til alle foredrag etter konferansen er avsluttet.

Sponsorarrangementer av stor betydning

I tillegg til det offisielle konferanseprogrammet kommer konferansens sponsorer til å avholde en rekke interessante arrangementer. I den digitale utstillingshallen vil delegater kunne møte alle sponsorer. Den valgte digitale plattformen inneholder en rekke ulike løsninger for å ha kontakt med de aktuelle selskapene. Det være seg private og gruppechatter, samt videomøter både en til en og for flere deltagere.

Årets program for NASF 2021, med alle detaljer er å finne på www.nor-seafood.com/program

Har du en sak du
vil tipse oss om?