Gå til innhold
Annonse
seminar konferanse, brohode
seminar konferanse, brohode

NTNU Brohode Frøya inviterer til samspill mellom havbruksnæringen, elever, studenter og forskere i årets utgave av konferansen.

Annonse

Brohodekonferansen tar tak i utfordringer i havbruksnæringen, skriver arrangøren i en e-post.

- Vi finner smarte løsninger for fremtidas havbruk - sammen. Det blir nyttige foredrag, idémyldring med premiering, speed dating og middag på kvelden, skriver arrangøren, som dekker  kostnadene for aktivitetene og maten (alle deltakere) samt transport og overnatting til NTNU studenter og veiledere, elever og lærere fra Hitra og Frøya VGS.

Tema for Brohodekonferansen er oppdrett i det marine miljø. - Dette er en unik mulighet for studenter fra ulike fagområder til å bli kjent med havbruksnæringen. Her kan næringsliv og studenter/elever finne ut om de har felles interesser, og om de kan samarbeide om oppgaver.

Målet for NTNU - Brohode Frøya er å mobilisere for høyere utdanning og forskning, styrke rekrutteringen til marin sektor og få en mer relevant utdanning både på NTNU og på den videregående skolen på dette området.

- Dette kan igjen føre til relasjoner og kunnskap som gir prosjekt- og jobbmuligheter i fremtiden. Slik får bedriftene ny verdifull kunnskap og anvendbar kompetanse.   Påmelding her innen 1 februar!

Har du en sak du
vil tipse oss om?

Annonse