Gå til innhold
Annonse
Finn Ola Helleberg vil tiltre i stillingen som daglig leder for Helgeland Plast 1. april 2019. Foto: AKVA group.
Finn Ola Helleberg vil tiltre i stillingen som daglig leder for Helgeland Plast 1. april 2019. Foto: AKVA group.

Finn Ola Helleberg går 1. april inn i stillingen som daglig leder for AKVA groups datterselskap Helgeland Plast. Helleberg kommer fra Statens innkrevingssentral, hvor han har vært direktør siden 2015.

Annonse

Finn Ola Helleberg har bred erfaring fra en rekke lederstillinger, deriblant som direktør for Statens innkrevingssentral, direktør for Høgskolen i Nesna og flere lederstillinger i Forsvaret. Helleberg har også sin utdannelse fra Forsvaret, hvor han gått Hærens Krigsskole og i tillegg tatt en mastergrad i Military Art and Science samt fordypning i ledelse ved US Army Command and General Staff College.  

- Det er en stor glede å få ønske Finn Ola velkommen i teamet. Med hans erfaring er jeg trygg på at vi har riktig mann på plass for å utvikle Helgeland Plast i tråd med våre mål og ambisjoner. Helgeland Plast har et stort potensiale og vi har lagt ned betydelige investeringer for å utvide og effektivsere driften, sier Hallvard Muri, konsernsjef i AKVA group i en pressemelding.

Helleberg tiltrer i stillingen 1. april neste år og vil ha sitt daglige virke ved selskapets administrasjon på Båsmosjyen. Her blir han øverste leder for cirka 70 ansatte.

- Jeg oppfatter både AKVA group og Helgeland Plast som solide, fremtidsrette virksomheter med en god retning for framtiden. Jeg ser fram til å bli en del av teamet som skal bygge videre på det en har fått til fram til nå, sier Finn Ola Helleberg.

Har du en sak du
vil tipse oss om?

Annonse