Gå til innhold
Annonse

Ny daglig leder for Norsk Havbrukssenter oppdrett

Nyansatt daglig leder i Norsk Havbrukssenter. Foto: privat.
Nyansatt daglig leder i Norsk Havbrukssenter. Foto: privat.

Knut Idar Torgnes er tilsatt som daglig leder i Norsk Havbrukssenter Oppdrett AS på Toft i Brønnøy, og tiltrådte stillingen 1. november 2018.

Annonse

Torgnes er 30 år, og opprinnelig fra Brønnøy, men har de siste 11 årene studert og jobbet i Oslo.

Han kommer fra stillingen som revisor i Deloitte og har de siste årene jobbet i team opp mot større havbruks- og sjømatbedrifter, og har mastergrad i revisjon og regnskap, melder selskapet i en pressemelding. 

- Styret i Norsk Havbrukssenter Oppdrett  er svært glad for at Knut Idar takket ja til tilbudet om daglig-lederstillingen, og ønsker han velkommen til å lede selskapet i en viktig og spennende periode,  med økt og fornyet satsing på bærekraftig oppdrett, sier styreleder Paul Birger Torgnes.

Knut Idar Torgnes sier han er glad for å kunne flytte hjem til Brønnøy igjen, og til å kunne ta fatt på en ny og interessant jobb med utfordringer og store muligheter.

- Sammen med dyktige kollegaer og medarbeidere vil jeg bidra til at Norsk Havbrukssenter fortsetter utviklingen som en lønnsom, vekstkraftig og kunnskapsbasert oppdrettsaktør, sier han.

Norsk Havbrukssenter Oppdrett AS kjøpte i sommer 265 MTB oppdrettsvolum i region 7 på auksjonen som Fiskeridirektoratet gjennomførte. Fra før har selskapet grønne laksetillatelser i region 7 og 8, og driver sin virksomhet i et nært samarbeid med Sinkaberg Hansen AS . 

Norsk Havbrukssenter har det siste årene fått  ny selskapsstruktur, der de ulike aktivitetene er skilt ut i egne datterselskap; Visning og Reiseliv, Oppdrett, Forskning og Utvikling samt Eiendom. Konsernet har en årsomsetning på om lag 200 Mill kr.  Arnfinn Torgnes fortsetter som daglig leder i  morselskapet i konsernet Norsk Havbrukssenter AS.

Har du en sak du
vil tipse oss om?

Annonse