Gå til innhold
Annonse

Ny daglig leder i Campus BLÅ Norsk Havbrukssenter Oppdrett

Knut Idar Torgnes er ny daglig leder for Campus BLÅ Norsk Havbrukssenter Oppdrett. Foto: Norsk Havbrukssenter Oppdrett.
Knut Idar Torgnes er ny daglig leder for Campus BLÅ Norsk Havbrukssenter Oppdrett. Foto: Norsk Havbrukssenter Oppdrett.

Knut Idar Torgnes er tilsatt som daglig leder i Campus BLÅ Norsk Havbrukssenter AS på Toft i Brønnøy, og tiltrådte stillingen 1. august 2020.

Annonse

Torgnes er 32 år, og kommer fra stillingen som daglig leder i Norsk Havbrukssenter Oppdrett AS som han har hatt i 2 år. Før det var han  revisor i Deloitt og jobbet i team opp mot større havbruks- og sjømatbedrifter, og har mastergrad i revisjon og regnskap.

Arnfinn Torgnes som har hatt lederstillingen fram til nå, fortsetter som seniorrådgiver i konsernet, og skal bl.a. ha det faglige ansvaret for Norsk Havbruksfagskole AS som starter opp i januar 2021, undervise ved Havbruksakademiet AS og aktivt bistå i visnings- og rekrutteringsarbeidet.

- Styret i Campus BLÅ Norsk Havbrukssenter AS er svært glad for at Knut Idar takket ja til tilbudet om daglig-lederstillingen, og ønsker han velkommen til å lede konsernet i en viktig og spennende periode, sier styreleder Paul Birger Torgnes i en pressemelding.

- Samtidig er vi glade for at vi får dra nytte av Arnfinn sin solide kompetanse og erfaring i årene som kommer, legger han til.

Campus BLÅ Norsk Havbrukssenter AS er morselskapet i virksomheten på i Toft i Brønnøy etter at skolevirksomheten til Campus BLÅ AS og Norsk Havbrukssenter AS i sommer forente krefter i arbeidet med å utvikle et nasjonalt ledende kompetanse- og besøkssenter.

Selskapet har følgende heleide datterselskap; Norsk Havbrukssenter Visning AS, Aquaculture Innovation AS, Helgeland Miljøfisk AS, Codfarm AS, Toft Brygge AS, Toftsstranda AS, Havbruksakademiet AS, Norsk Havbruksfagskole AS, Campus BLÅ kurs og konferanse AS.

I tillegg er selskapet største aksjonær i Havbruksakademiet Nord AS, Eco Fjord Farming AS og Bulandet Miljøfisk AS. Selskapet har også søkt om tillatelse til å etablere Campus BLÅ Folkehøgskole.

Har du en sak du
vil tipse oss om?

Annonse