Gå til innhold
Adrian Antonsen, som er nyutdannet med mastergrad fra NTNU og nylig ble ansatt som Applied Genetics Consultant i Benchmark Genetics. Foto: Birgitte Sørheim.
Adrian Antonsen, som er nyutdannet med mastergrad fra NTNU og nylig ble ansatt som Applied Genetics Consultant i Benchmark Genetics. Foto: Birgitte Sørheim.

Adrian Antonsen inntar stillingen som Applied Genetics Consultant i Benchmark Genetics.

Adrian Antonsen har fra 1. september i år innehatt den nyopprettede stillingen som Applied Genetics Consultant. Han er med dette blitt en del av genetikkteamet til Benchmark Genetics, og vil bidra med å styrke selskapets arbeid innen eksterne genetiske tjenester, kommer det frem i en pressemelding. 

Adrian Antonsen tok nylig en MSc i bioteknologi og systembiologi på NTNU, Norges teknisk -naturvitenskapelige universitet. Hans avhandling omhandlet analyse og håndtering av store og komplekse data fra biologisk forskning. Adrians kunnskap om bioinformatikk, molekylærbiologi, statistikk og programmering vil være et viktig bidrag inn i tjenestene knyttet til eksterne kunders avlsprogrammer.

Adrian vil rapportere til Jørn Thodesen, som er Business Manager - Applied Genetics Services.

- Jeg er glad for at Adrian ville bli med i vårt konsulentteam. Anvendt genetikk handler om å kombinere tilgjengelig teknologi og praktisk avlsarbeid. Adrian vil tilføre et alternativt tankesett og bidra til å finne kreative løsninger for våre eksterne kunder, sier Thodesen.

Antonsen er glad for at nettopp han ble tilbydd stillingen som hadde mange søkere.

- Jeg gleder meg til å være en del av dette unike ekspertteamet som kontinuerlig og fremtidsrettet jobber med å forbedre bærekraften i havbruksnæringen. Min motivasjon er å kunne tilføre et nytt perspektiv på tjenestene som tilbys gjennom kompetansen og ferdighetene som jeg har tilegnet meg gjennom studiene og mastergraden, legger han til.

Om Benchmark Genetics

  • Benchmark Genetics består av selskapene Benchmark Genetics Norway AS, Benchmark Genetics Iceland HF, Benchmark Genetics Chile S.A, Benchmark Genetics USA Ltd, og Benchmark Genetics Colombia S.A.
  • Selskapet driver med avl og genetikk på atlantisk laks, tilapia, reker, med foretak i Norge, Island, Chile, USA og Colombia.
  • Benchmark Genetics leverer også tekniske genetiske tjenester til en rekke eksterne selskaper globalt.  
  • Benchmark Genetics er en del av det britiske børsnoterte selskapet Benchmark Holdings plc.

Har du en sak du
vil tipse oss om?