Gå til innhold
Annonse
Geir Håvard Hansen. Foto: Norges Sjømatråd.
Geir Håvard Hansen. Foto: Norges Sjømatråd.

Geir Håvard Hanssen er tilsatt som Norges sjømatråds nye kommunikasjonsdirektør. Hanssen kommer fra stillingen som kommunikasjonssjef i SpareBank 1 Nord-Norge, melder Norges Sjømatråd.

Annonse

- I SpareBank 1 hadde Hanssen ansvaret for kommunikasjon, markedsføring, merkevare og samfunnsengasjement. Han har også jobbet med kommunikasjon hos Fylkesmannen i Troms og i Troms fylkeskommune. Han har bred og god erfaring og vil utvilsomt bidra til å styrke Sjømatrådets arbeid med kommunikasjon og beredskap. Dette er et område som har høy prioritet i Sjømatrådet og som er sterkt etterspurt fra næringen, sier administrerende direktør i Norges sjømatråd, Terje E. Martinussen.

Den nye kommunikasjonsdirektøren er klar til å ta fatt på jobben i Sjømatrådet.

- Jeg ser fram til å jobbe for den norsk sjømatnæringen. Dette er en av de viktigste næringene i Norge og å få jobbe med kommunikasjon innenfor dette området er en stor utfordring som jeg gleder meg til å ta fatt på, sier Hanssen.

41 år gamle Hanssen har hovedfagseksamen i statsvitenskap fra Universitetet i Tromsø og drøyt sju års fartstid fra arbeid med kommunikasjon.

- Til Sjømatrådet tar jeg med meg de erfaringene har har fra arbeid med kommunikasjon innenfor statlig forvaltning og kommersiell virksomhet. Sammen med de dyktige medarbeiderne i kommunikasjonsavdelingen skal jeg bruke kommunikasjon til å bygge omdømmet og støtte opp om markedsarbeidet til Sjømatrådet, sier Hanssen.

Geir Håvard Hanssen tiltrer stillingen 1. mars 2016.

Har du en sak du
vil tipse oss om?

Annonse