Øystein Bjånesøy går fra Electro Automation Austevoll til Fluctus. Foto: privat.

Nyansatt prosjektansvarlig i Fluctus

Austevollingen Øystein Bjånesøy (53) er ny prosjektansvarlig i Fluctus. 

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Øystein Bjånesøy er utdannet tavlemontør med over 20 års erfaring innenfor elektrofaget og kommer fra Electro Automation Austevoll.

Han vil nå gå over i rollen som prosjektansvarlig i Fluctus, og startet i jobben 1. september.

Bjånesøy forteller til Kyst.no at han ser frem til å jobbe i en spennende næring og i en bedrift som leverer kvalitetsprodukt til næringen.

- Det at Fluctus er fokusert på utvikling og nytenking gjør også at det blir ekstra interessant og spennende å jobbe i bedriften. Og så gleder  jeg meg til å jobbe med de flotte og ikke minst utrolig dyktige og serviceinnstilte folkene som jobber i Fluctus, poengterer han.

Ambisjonene til 53-åringen er å bruke sin arbeidserfaring på best mulig måte for å være med å bygge Fluctus videre som bedrift. 

- På tide å prøve noe nytt

Den driftige austevollingen er ikke ny innenfor havbruksnæringen, han jobbet nemlig på oppdrett på slutten av 80-tallet og i begynnelsen av 90-tallet. Han har også vært utleid til Ocea (nå Steinsvik) og jobbet der med Thermolicer.

Han har nå vært utleid til Fluctus siden desember i fjor. Da tilbudet om fast ansettelse kom, hadde Bjånesøy fått et visst kjennskap til både Fluctus og folkene som jobber der.

- Inntrykkene var positive, både til næringen og ikke minst selskapet. Og etter 22 år i skipstavlebransjen er det kanskje på tide å prøve noe annet, legger han til.

Bjånesøy forteller at han på fritiden trives godt med båt og hobbyfiske, som jo er et velkjent hobbysyssel i Austevoll.

Fluctus skriver på sosiale medier at de ønsker han hjertelig velkommen til selskapet.