Gå til innhold
Vinner av Strawberry-million. F.v: Petter Stordalen, Gry Løkke, Karoline Sjødal Olsen og Lars-Kristian Opstad. Foto: Privat.
Vinner av Strawberry-million. F.v: Petter Stordalen, Gry Løkke, Karoline Sjødal Olsen og Lars-Kristian Opstad. Foto: Privat.

- Etter at Strawberry og Petter Stordalen gikk inn med kapital i høst ønsket Blue Lice å styrke styret. Styreleder er svært glad for at Janne Log har takket ja til å gå inn i styret, melder de.

- Jeg ser på Blue Lice som et av de mest spennende startup-selskapene i en sektor som er i sterk vekst, sier Log i en pressemelding.

Janne Log har ledererfaring fra Norges Sjømatråd, EVRY, Handelshøyskolen BI og Norsk Landbrukssamvirke. Hun har også hatt styreverv i Abelia, NSHK og Vilomix Norge. Log er utdannet samfunnsøkonom fra fra UiO, og har lederutdannelse fra Solstrand og IMD i Sveits.

- Det gleder oss stort å få en kompetanse og erfaring som Janne har inn i styret. Dette er en naturlig profesjonalisering og utvikling av et av Norges mest spennende oppstartsselskap», sier Kjell Erik Drevdal, styreleder i Blue Lice.

- Regjeringen har en uttalt 5 gangen vekstambisjon for Norges sjømatbransje frem mot 2050, da trenger vi å dyrke frem en hel generasjon nye startups og scale-ups innen bransjen. I dag vet vi litt for lite om hvordan norske aqua-tech selskap kan lykkes i verden, og jeg håper å kunne lære mer om dette gjennom styrevervet i Blue Lice, sier Log.

Blue Lice Selskapet har utviklet en unik løsning for å snu oppdrettsnæringens tilnærming for lakselus fra behandling til forebygging. Selskapet ble stiftet i X2 Labs programmet «Morgendagens Havbruk» i Stavanger i 2017. Det siste året har selskapet vært på en viktig reise. Nylig var selskapet i California og New York, i regi av Danske Bank, She Invest og Innovasjon Norge, for å profilere selskap som jobber innen FNs bærekraftsmål og møte investorer.

Selskapet har betydelig vekstplaner og ansatte også nylig kommersiell direktør, Christian Van Veen Aas, fra Nordea.

Har du en sak du
vil tipse oss om?