Illustrasjonsbilde av fartøyet. Foto: Skagen Ship Consulting AS.

Ocean Farm Services bestiller ny arbeidsbåt fra Skagen Ship Consulting

Det Shetland-baserte rederiet Ocean Farm Services LTD bestiller sitt andre nybygg fra Skagen Ship Consulting AS, som får byggenummer 003.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Nybygget blir en del av rederiets flåte som i dag består av to brønnbåter og fem servicefartøy, melder selskapet i en pressemelding.

Fartøyet blir det fjerde servicefartøyet med Marin Design sammen med Aurora, Aurora Quest og Ocean Apollo som leveres januar 2021.

Nybyggets arbeidsoppgaver vil primært være not-vasking, inspeksjon og generell service. Komplett bygging gjennomføres av Skagen Ship Consulting AS hos Etkin Marin i Istanbul, Tyrkia med levering i tredje kvartal 2021.

Service, inspeksjon og not vasking, designet av Marin Design AS.

  • Design: Marin Design MD-50-SV
  • Lengde: 14,96 m
  • Bredde: 7,00 m
  • Draught: 3,15 m
  • Mannskap: 3 pers

Fakta Skagen Ship Consulting AS:

Skagen Ship Consulting AS fasiliteter alle typer maritime prosjekter. De har fokus på totale fartøy leveranser hvor reder sparer tid og kapital - uten å gå på bekostning av kvalitet. De bistår også med megling, finansiering, prosjektledelse samt utstyrsleveranser.

Fakta Ocean Farm Services LTD:

North Isles Marine LTD og Aurora Marine LTD har fusjonert til Ocean Farm Services LTD. Bakgrunnen for etableringen er ønsket om å tilby et bredere spekter av tjenester av samme kvalitet som de to eksiterende selskapene allerede leverte. Tjenestespekteret inneholder blant annet brønnbåt tjenester, behandling, ROV inspeksjon, not vasking, installasjon/flytting med mer.

Fakta Marin Design AS:

Marin Design AS ble etablert i 2006. Selskapet har røtter strekker seg tilbake til den maritime konstruksjonsindustrien i 1923. Lokalisert i Kolvereid har selskapet i dag hovedvekt på design av arbeidsbåter til oppdrett- og fiskenæringen.