Kveitekongen Magnus Skretting forteller til Kyst.no at Sterling White Halibut skal omorganisere. Arkivfoto.

Sterling White Halibut reorganiserer

Med det nye året inntruffet, velger oppdrettsselskapet å stokke litt om på organiseringen.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Den selverklærte kveitekongen Magnus Skretting forteller til Kyst.no at Sterling White Halibut har valgt å organisere salget geografisk og påpeker de har gjort flere nye grep i staben.  

- Thomas Torstensen blir salgsdirektør for Norge, Storbritannia, Frankrike og for Be-Ne-Lux, samtidig som han skal ha litt fokus på USA sammen med meg selv, påpeker Skretting. 

Torstensen er allerede en del av Sterling teamet og vil ha sitt kontor i Hjelmeland i Norge.

Det tar rundt fem år å få kveita frem til slaktestørrelse. Foto: Sterling White Halibut.

Nyansatt

Ola Nystrøm blir salgsdirektør for Sverige, Tyskland og Sentral Europa.

- Ola er nyansatt og kommer fra Lerøy Sweden der han har hatt flere lederstillinger innen salg og markedsføring, senest som produktsjef. Ola vil ha sitt kontor i Gøteborg i Sverige.

Andrea Sande blir leder for «Back Office» i Hjelmeland.

- Andrea er allerede en del av Sterling teamet, og vil ha sitt kontor i Hjelmeland i Norge. Trine Hanaset som har vært ansatt i selskapet, har nå søkt nye utfordringer, og forlater selskapet snart, opplyser Skretting. 

Om selskapet: 

  • Sterling White Halibut er et fullintegrert kveiteoppdrettsselskap med hovedkontor på Hjelmeland i Ryfylke, og ble etablert den april 2001.

  • De har eget klekkeri i Rørvik, påvekstanlegg i Vindafjorden og sjøanlegg. Foredlingen av kveiten skjer hos Fonn i Egersund.