Optimar henter Lene Christin Bratseth til ny lederrolle.

Ny leder for bærekraft og forretningsutvikling i Optimar

Lene Christin Braseth blir ansvarlig for bærekraft og forretningsutvikling i Optimar og tar med seg bred erfaring fra fiskeri- og sjømatnæringen, samt økonomi og finans.

Publisert Sist oppdatert

Bratseth kommer fra stillingen som seniorrådgiver i sjømatavdelingen til Sparebanken Møre og vil være på plass hos Optimar 1. mars.

- Alle bedrifter må forholde seg til det grønne skiftet for å være konkurransedyktige fremover. Og bærekraftsarbeidet må gå hånd i hånd med verdiskapning, sier Bratseth i en pressemelding. 

Administrerende direktør i Optimar, Georg Holger Saint-Denis, er overbevist om at de har fått verdifull kompetanse inn i selskapet.

- Etter en intensiv og strukturert prosess, er vi glade for å kunne kalle Lene vår nye kollega. Vi ble imponerte av erfaringen og jeg er sikker på at hun vil bidra med bærekraftsidéer som kommer både kunder og Optimar til gode, sier Georg.

Posisjonert for en ledende rolle i det grønne skiftet

Bratseth ser frem til å ta fatt i mulighetene og mener Optimar er godt posisjonert for en ledende rolle i det grønne skiftet.

- Optimar er leverandør til en næring i endring, og hvor det må investeres i ny teknologi og kompetanse for å møte det grønne skiftet og løse sjømatnæringens utfordringer. Optimar har allerede tatt en tydelig posisjon for å utvikle løsninger for bærekraftig sjømatproduksjon, sier Bratseth.