Kate Furhovden Stenerud er ny regionleder for salg sør i Benchmark Genetics.

Fra Biomar til Benchmark Genetics

Benchmark Genetics har fått ny regionleder for salg i Sør. Kate Furhovden Stenerud tiltrådte stillingen 02. mars etter lang fartstid i Biomar.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Dette skriver selskapet i en pressemelding.

I den nye jobben blir hun en viktig brikke i vår salgsavdeling hvor hun får ansvar for
forvaltning av kundene våre i Sør-Norge. Kate har 15 års erfaring fra fôrbransjen hvor hun har hatt ledende stillinger innen salg, KAM, faglig og teknisk kundestøtte, og produktledelse.
- Vi er veldig fornøyde med å få Kate på laget vårt, sier Geir Olav Melingen, Commercial Director for Benchmark Genetics.

– Hun er allerede godt kjent blant mange av våre kunder fra sin lange fartstid i
Biomar, og jeg er overbevist om at hun vil forvalte våre relasjoner videre på den aller beste måte.

Nye utfordringer

En viktig del av jobben til Stenerud er tilstedeværelse hos kundene, for å sikre at forsknings- og utviklingsarbeidet til selskapet harmonerer med de utfordringene som bransjen opplever nå og i fremtiden.

- Jeg har stor tro på at den erfaringen og allsidigheten som Kate bringer med seg inn i
stillingen vil sikre en helhetlig forståelse av lakseproduksjonen, og derav styrke vår posisjon i genetikkmarkedet, avslutter Melingen.
- Jeg gleder meg veldig til å bli kjent med og lære om en annen side av oppdrettsbransjen, sier

Kate Furhovden Stenerud. Hun ønsker å bruke tidligere erfaringer og relasjoner med kundene til å frembringe nye ideer og gode løsninger.

- Det er mange flinke folk i Benchmark Genetics og jeg ser frem til å ta fatt på nye utfordringer i et miljø hvor det fortiden skjer mye spennende innovasjon og produktutvikling, meddeler Stenerud.