Carolina Faune, markedsdirektør og kommersiell sjef Robert Johansen på plass i Previwo sine lokaler på Marineholmen.

Previwo åpnet nytt kontor på Marineholmen

Previwo AS har åpnet nytt kontor på Marineholmen i Bergen, hvor markedsdirektør Carolina Faune, og kommersiell sjef Robert Johansen skal jobbe fra.

Publisert

Faune sier til Kyst.no at det er veldig viktig å ha et kontor i Bergen hvor mange av deres kunder og interessenter har kontorer.

- Å være på Marineholmen er en ekstra bonus da vi har gangavstand til de fleste kontorer og nærhet til kunder, påpeker hun.

Faune sier deres planer er å fortsette å vokse i løpet av dette året for å kunne gi teknisk støtte til deres kunder globalt under hele sjøvannsfasen.

Viktig med gode bakterier

Previwo har nå 12 medarbeidere innen forskning og utvikling, produksjon, salg og markedsføring som skal jobbe med selskapets løsninger til markedet i Norge, samt de nordiske landene Færøyene og Island.

- Vi har en klar ambisjon og strategi om å utvikle nye tilnærminger for forebyggende biologiske løsninger for laks og annen oppdrettsfisk, sier administrerende direktør, Kira Salonius til Kyst.no.

Hun mener en tilnærming med god vitenskap i bunn og viktigheten av gode bakterier universelt, gjør det mulig å fortsette med en bærekraftig vekst i havbruksnæringen.

- Det er vår kjernetro og kompetanse å støtte biologien til oppdrettsfisk med reelle løsninger som forbedrer produktiviteten og reduserer biologiske kostnader forbundet med sykdom, sier Salonius.

Previwo er et bioteknologiselskap med base i Oslo, som forsker, utvikler og produserer forebyggende helseløsninger som eksempelvis Stembiont, som er en forebyggende, ikke-medikamentell forsterkning av fisk som ved hjelp av gunstige bakterier blant annet er vist å redusere risiko for sår samt forsinke utviklingen av lakselus i sjø.