luseskjørt og midtnorsk ringen. Foto: Borgvin

Bio Marine blir forhandler av Nessco kompressorer

Nessco har gitt Bio Marine i Trondheim forhandlerstatus for kompressorer, blåsemaskiner og oksygengeneratorer. 

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Matfiskanlegg tar i økende grad i bruk trykkluft og egenprodusert oksygen på sjølokalitetene. I forbindelse med bruk av luseskjørt og ved parasittbehandling spiller henholdsvis luft og oksygen viktige roller.

Morten Krågå, salgssjef Nessco. Foto: Borgvin

- Det skjer mye spennende innen oppdrett. Næringen tar i bruk stadig mer utstyr, som betyr et økende behov for trykkluft. Dette behovet ønsker vi å komme i møte. Vi ser det som gunstig å få Bio Marine som forhandler. De har kompetanse innen oksygenering og lufting, og er en etablert leverandør til oppdrettsnæringen, uttrykker salgssjef Morten Krågå ved Nessco, i Borgvins pressemelding.

Midtnorsk Ringen

Bio Marine har mange års erfaring med diffusorer til oksygenering og lufting og har en god stund vært på utkikk etter en leverandør av oksygengeneratorer, kompressorer og blåsemaskiner.

- Nesscos produkter passer hånd i hanske med vår teknologi. Vi kjenner Nesscos kvaliteter fra før som meget høy. I tillegg setter vi pris på å kunne trekke på Nesscos landsdekkende servicenett. Vi ønsker å tilby våre kunder rask responstid og tett oppfølging, sier Nils Hovden ved Bio Marine.

Bio Marine har i økende grad levert komplette systemer, der man får ferdig pakke, til f.eks. Midtnorsk ringen. Pakken inneholder skjørt, diffusorer, miljømåleutstyr og kompre

Kompressor. Foto: Borgvin

ssor ferdig montert i container.

- Vi ser en økende trend at flere kunder ønsker ferdige systemer. Avtalen med Nessco er på mange måter siste bit i vårt puslespill, sier Hovden.