Rantex Marine produserer transportposer/ferskvannsbasseng, samt løsninger for transport, oppsamling og badebehandling med ferskvann. Foto: Rantex Marine AS:

Rantex Marine bytter navn og utvider sortimentet

Rantex Marine melder at de endrer navn til Bio Marine.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

- Det nye navnet på selskapet er en konsekvens av at produktspekteret i framtiden vil retter seg mer mot biologiske forhold i akvakultur, skriver selskapet.

De vil fortsatt tilby luseskjørt, avlusningspresenninger og ferskvannposer fra sin samarbeidspartner Rantex AS, samt oksygeneringsutstyr fra Oxyvision AS i Surnadal.

- I tillegg vil Bio Marine få en større bredde i produktutvalget. Selskapet er forøvrig samme som før, og de ansatte er de samme, slår de fast.

Flere nye produkter

De skriver også at de i forbindelse med Aqua Nor lanserer flere nye produkter.

- Det foregår stor utvikling innen miljøovervåkning og logging, der man blant annet kommer til å vise fram nye sensorer fra Guardian. Vi kommer også til å vise frem en ny serie LED- lys til oppdrett, med vekt på robusthet og energisparing.

- Stadig flere ønsker å ha luseskjørt på hele året. I denne sammenheng ønsker vi å tilby komplette systemløsninger som sikrer effektiv drift og optimale miljøforhold. I tillegg til luseskjørt kan man tilby trådløst overvåkingsutstyr, samt gode løsninger for å bedre miljøforholdene bak skjørtet.