Gaute Gordon blir en ny teknisk sjef for Bio Marine. Foto: Bio Marine.

Ny teknisk sjef i Bio Marine

Bio Marine har nylig tilsatt Gaute Gordon som teknisk sjef. Gordon skal også lede oppbygging av montasje- og serviceavdelingen i selskapet.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Bio Marine er i vekst og utvider produktspekteret med blant annet en ny løsning innen sirkulasjon i merder, skriver de i en pressemelding. 

- Vi kjenner Gaute fra tidligere gjennom et fruktbart samarbeid og vet at han sitter med mye erfaring når det gjelder kunnskap og løsninger til oppdrett. Samtidig vokser virksomheten og vi trenger en person som har det overordnede tekniske ansvaret, sier daglig leder Svein Svengaard ved Bio Marine. 

Bred erfaring

Gordon kommer tidligere fra stilling som produksjonsleder hos Rantex Flaarønning, der han hadde ansvar for fabrikasjon og utvikling av luseskjørt og presenninger til sjømerder. Han har lang erfaring med industritekstiler, og har det siste året bidratt i utvikling av Turbolift, et produkt for bedre sirkulasjon i merder.

Med nyansatt ønsker dessuten selskapet å styrke teknisk ledelse og kompetanse innen konsept-løsninger, der tette skjørt kombineres med både sirkulasjon og oksygenering.

- Oppdrett i sjøen effektiviseres nå med bedre miljøkontroll og beskyttelse, her ser vi et spennende marked for våre løsninger, vi er sikre på at Gaute kommer til å spille oss enda bedre, sier daglig leder Svein Svengaard i Bio Marine.