Svein Svengaard daglig leder i Bio Marine. Foto: Bio Marine.

Svein Svengaard daglig leder for Bio Marine

Bio Marine melder de utvider og ansetter Svein Svengaard som daglig leder. - Svengaard har solid erfaring som bedriftsleder og forretningsutvikler, skriver de.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Bio Marine i Trondheim ansatte første oktober Svein Svengaard som ny daglig leder. Svengaard er 52 år og fra Trondheim og har lang erfaring som bedriftsleder og forretningsutvikler.

Svengaard har siste årene arbeidet som salgs- og markedssjef ved Quality Hotel Skifer. Han har lang ledererfaring fra reiselivsbransjen, blant annet var han med i oppbyggingen av Ticket reisebyråkjede.

- Oppdrettsnæringen har alltid interessert meg. Det er en ung næring i rivende utvikling. Bransjen har slik jeg ser det et stort potensiale. Jeg var moden for nye utfordringer, så dukket det opp en spennende mulighet her i Trondheim. Nå er jeg her, og gleder meg til å bli varm i trøya, sier Svengaard i en pressemelding.

Nils Hovden har vært daglig leder i oppbyggingen av Bio Marine. Hovden får nå ansvar for utvikling av nye produkter og markedsføring.

- Vi har hatt en positiv utvikling, vi kan nå tilby et stort utvalg av nye produkter. I Svein har vi fått en ressursperson med solid bakgrunn, og vi ser fram til at han skal styrke vår posisjon i bransjen. Svein er en person med solid ledererfaring, og en fleksibel type som passer godt i en næring i forandring, sier Nils Hovden i meldingen.