Pål Anders Wang startet i mai som ny analysespesialist i BioMar. Foto: BioMar.

Ny analysespesialist i BioMar

Fôrprodusent BioMar Norge har ansatt Pål Anders Wang som ny analysespesialist. Han vil ha ha et bredt fokusfelt innen dokumentasjon, analyse og kunderapportering i selskapet.

Publisert Sist oppdatert

Pål Anders Wang (42)  fra Trondheim startet i stillingen som analysespesialist i fôrselskapet BioMar mandag 3. mai, og vil tilhøre BioFarm-teamet. 

Torstein Strøm Torjuul, leder for markedsavdelingen til BioMar Norge sier til Kyst.no at Wang blir en viktig del av BioMars kompetansemiljø (BioMar House) i Trondheim. 

- Pål går inn i vårt BioFarm spesialist-team. Han vil jobber tett i samarbeid med vårt tekniske- og markedsapparet på ca. 20 ansatte. Totalt i Norge er vi over 200 ansatte, sier Strøm Torjuul,

42-åringen har en Mastergrad i Akvakultur og en PHD fra Universitetet i Tromsø hvor han studerte blant annet marine næringsmidler. Han har tidligere jobbet i Nofima og Mowi (Marine Harvest), og kommer fra stillingen som biologisk kontroller og kvalitetssjef i AquaGen.

Bredt fokusfelt

Som analysespesialist vil Pål Anders Wang ha et bredt fokusfelt innen dokumentasjon, analyse og kunderapportering. Foto: BioMar.

I sin rolle som Analysespesialist vil Pål Anders ha et bredt fokusfelt innen dokumentasjon, analyse og kunderapportering, og Strøm Torjuul sier han er godt i gang i sin nye rolle:

- Det har vært en veldig positiv opplevelse å starte opp hos BioMar. De har en svært viktig rolle i havbruksnæringen og det blir spennende å bli bedre kjent med både BioMar, kollegaer og våre partnere, forteller Wang i en pressemelding.  

42-åringen ser også frem til at samfunnet åpner mer opp slik at han også får samarbeidet med de ansatte som ikke sitter i Trondheim til daglig:

- Selv om Covid-situasjonen har medført noe jobbing hjemmefra og lagt begrensninger på reiseaktivitet, har jeg fått anledning til å treffe en god del av kollegaene ved Trondheimskontoret også utenom Teams. Mitt inntrykk er at arbeidsmiljøet er veldig godt med positive og flinke folk, forteller han. 

BioFarm Manager Oda Skognes Høyland sier at de er veldig glade for å få Pål Anders med på laget. 

- Han har lang fartstid i næringen, og innehar en meget god kompetanse på analyser, feltdata og rapportering som vil komme både BioMar og våre kunder til nytte, følger Oda opp med.