Den nye RAS-eksperten i Biomar, John André Normann, forteller at det var en enkelt valg å begynne i Biomar. Foto: Biomar.

Ny RAS-ekspert i Biomar

BioMar Norge har ansatt John André Normann som ny RAS-ekspert.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Dette skriver selskapet i en pressemelding.

John André Normann blir en viktig del av bedriftens BioFarm team, der han vil jobbe med oppfølging av BioMars settefisk- og RAS-kunder.

- Vi er veldig glade for å ha John André om bord. Med denne ansettelsen styrker vi vår kompetanse ytterligere innen RAS, sier BioFarm Manager Oda Skognes Høyland i meldingen.

Godt i gang

De forteller videre at John André har en mastergrad i marin ernæring og bachelor i næringsmiddelteknologi. Han kommer fra jobben som forsøkskoordinator i Skretting ARC, og har tidligere jobbet hos blant annet Nofima på Sunndalsøra.

- Helt siden jeg studerte har jeg hørt mye bra om BioMar, og har fått et solid inntrykk av firmaet. Mens jeg jobbet hos Nofima deltok jeg i flere forsøk med BioMar, noe som forsterket det gode inntrykket jeg hadde, sier John André.

John André har allerede startet i jobben og er godt i gang, selv om dagens Korona-situasjon har gjort oppstarten litt annerledes enn forventet.

- Kontoret ble stengt ned rett etter jeg startet, og det har vært hjemmekontor etterpå. Jeg har likevel fått god opplæring og oppfølging via telefon, videomøter og webinarer, sier John André.
 

John André Normann er by RAS-ekspert Biomar. Foto: Biomar

Oda Høyland sier seg enig:

- Digital opplæring og introduksjon har gått over all forventning, og vi klarer å tilpasse oss godt. Det største savnet er å treffe kundene våre på hvert anlegg! Vi gleder oss stort til det åpnes opp for besøk igjen.

Enkelt valg

Å begynne i BioMar var et enkelt valg for John André.

- BioMar ligger langt foran konkurrentene når det gjelder miljø og bærekraft. Da jeg fikk tilbud om jobb her var valget derfor enkelt, avslutter Normann.

BioMar har lenge hatt et sterkt fokus på RAS, med stadig nye produktlanseringer i spesialsortimentet ORBIT. Det er også opprettet et nytt globalt team, som skal jobbe på tvers av landegrensene.