Tanja Hoel er nytt styremedlem i Biomega Group.

Biomega Group AS har innsatt Tanja Hoel som nytt styremedlem

Tanja Hoel har fra den 15. november blitt innsatt som nytt uavhengig styremedlem i Biomega Group.

Publisert Sist oppdatert

Tanja Hoel er bosatt i Bergen og har mer enn 20 års fartstid fra havbruksnæringen i Norge og internasjonalt.

Hoel er Direktør for Hatch Blue Norway, et investerings og rådgivingsselskap for den globale havbruksnæringen.

- Jeg ser fram til å bidra til Biomega Group´s neste vekstfase. Selskapet har en viktig bærekrafts rolle ovenfor havbruksnæringen, med gjenbruk av høykvalitetsråstoff til nye verdiøkende produkter og markeder. Jeg ser frem til å videreutvikle Biomega som en integrert del av næringens bærekraftsmål, sier Tanja Hoel.

Hun erstatter Liv Monica Stubholt, partner i Selmer, som har vært en uavhengig direktør og styremedlem i Biomega Group siden 2017. Stubholt ønsker å fokusere på hennes ESG og Compliance lovpraksis og andre styreverv innenfor energisektoren som bla Vår Energy and Morrow Batteries.

- Vi er veldig glad for å ha en havbruksekspert og en entrepreneur som Tanja med i teamet for å akslerere vår innovasjonsreise og framtidige ekspansjonsplaner som et ledende globalt selskap innenfor helse- og ernæringsindustrien, sier Sten Estrup, styreleder i Biomega Group .

- Samtidig vil jeg takke Liv Monica for hennes fundamentale veiledning og inspirasjon gjennom de siste årene som har vært vesentlig for utviklingen av Biomega Group, legger han til.

Biomega oppsirkulerer råvarer fra laks som blir videre prosessert til ernæring- og dyrefôr ingredienser gjennom en avansert bio raffinering gjennom kontinuerlig enzymatisk hydrolyse. Biomega Group har nylig åpnet et toppmoderne bioraffineri i Hirtshals, Danmark.