Vinner av Strawberry-million. F.v: Petter Stordalen, Gry Løkke, Karoline Sjødal Olsen og Lars-Kristian Opstad. Foto: Privat.
Vinner av Strawberry-million. F.v: Petter Stordalen, Gry Løkke, Karoline Sjødal Olsen og Lars-Kristian Opstad. Foto: Privat.

Nytt styremedlem i Blue Lice

- Etter at Strawberry og Petter Stordalen gikk inn med kapital i høst ønsket Blue Lice å styrke styret. Styreleder er svært glad for at Janne Log har takket ja til å gå inn i styret, melder de.

Publisert

- Jeg ser på Blue Lice som et av de mest spennende startup-selskapene i en sektor som er i sterk vekst, sier Log i en pressemelding.

Janne Log har ledererfaring fra Norges Sjømatråd, EVRY, Handelshøyskolen BI og Norsk Landbrukssamvirke. Hun har også hatt styreverv i Abelia, NSHK og Vilomix Norge. Log er utdannet samfunnsøkonom fra fra UiO, og har lederutdannelse fra Solstrand og IMD i Sveits.

- Det gleder oss stort å få en kompetanse og erfaring som Janne har inn i styret. Dette er en naturlig profesjonalisering og utvikling av et av Norges mest spennende oppstartsselskap», sier Kjell Erik Drevdal, styreleder i Blue Lice.

- Regjeringen har en uttalt 5 gangen vekstambisjon for Norges sjømatbransje frem mot 2050, da trenger vi å dyrke frem en hel generasjon nye startups og scale-ups innen bransjen. I dag vet vi litt for lite om hvordan norske aqua-tech selskap kan lykkes i verden, og jeg håper å kunne lære mer om dette gjennom styrevervet i Blue Lice, sier Log.

Blue Lice Selskapet har utviklet en unik løsning for å snu oppdrettsnæringens tilnærming for lakselus fra behandling til forebygging. Selskapet ble stiftet i X2 Labs programmet «Morgendagens Havbruk» i Stavanger i 2017. Det siste året har selskapet vært på en viktig reise. Nylig var selskapet i California og New York, i regi av Danske Bank, She Invest og Innovasjon Norge, for å profilere selskap som jobber innen FNs bærekraftsmål og møte investorer.

Selskapet har betydelig vekstplaner og ansatte også nylig kommersiell direktør, Christian Van Veen Aas, fra Nordea.