Fra Siemens til Blue Ocean:

Kristoffer Slettehaug er ansatt som automasjonsingeniør i Blue Ocean Technology.

Har ansatt ny automasjonsingeniør

Slambehandlingsselskapet Blue Ocean Technology AS, er i sterk vekst med økende antall prosjekter på land og i sjø i inn- og utland – og utvider staben igjen.

Publisert

Selskapet melder i en pressemelding at Kristoffer Slettehaug fra Naustdal er ansatt som automasjonsingeniør – og tiltrådte stillingen forrige uke.

Slettehaug kommer fra Siemens Energy der han jobbet med automasjon og styresystemer for sikkerhet på plattform, alt relatert til å få hardware til å fungere mest mulig effektivt. Han har også erfaring fra arbeid med automatisering ved sekvensielle systemer, generell PLS- og HMI-programmering.

- Jeg ser med stor spenning og nysgjerrighet frem til å arbeide i Blue Ocean Technology, sier Kristoffer Slettehaug. Min erfaring med både hardware og software mener jeg passer godt inn mot det behov Blue Ocean har for videre utvikling. Her kan jeg bidra til at anleggene går mest mulig av seg selv, spare tid og reisekostnader for service teamet og analysere data mer presist, blant annet for å oppnå et bedre slambehandlings resultat og enda bedre ESG rapportering for kundene, uttaler Kristoffer Slettehaug i Blue Ocean.

- Rendyrket skaleringsfase

Han vil ha ansvar for videreutvikling av all automasjon i tråd med Blue Ocean Technology sine mål om å være ledende, innenfor slamområdet: På samling og rapportering av data, analyser og rapportering (ESG). Anleggene skal være mest mulig selvgående med overvåking, kontroll og enklest mulig preventivt vedlikehold, melder selskapet.

- Blue Ocean Technology er nå gått fra en fase med samtidig fokus på utvikling/ produkttilpasninger og leveranser til en mer rendyrket skaleringsfase med sterkt fokus på effektiv produksjon. En svært viktig brikke i dette er automasjon og god datastyrt drift, sier Hans Runshaug, daglig leder i Blue Ocean Technology.