Simon Ansell er et kjent fjes i havbruksnæringen og er nå ansatt som ny servicetekniker i Blue Ocean Technology. Foto: Blue Ocean Technology.

Ny ansatt i Blue Ocean Technology

Blue Ocean Technology AS leverer slamrenseanlegg og er i sterk vekst med økende antall prosjekter på land og i sjø i inn- og utland. De utvider derfor staben med ny servicetekniker. 

Publisert Sist oppdatert

Simon Ansell er ansatt som servicetekniker i Blue Ocean Technology, og har tiltrådt stillingen, kommer det frem i en pressemelding. 

Han vil være et viktig ansikt utad for Blue Ocean Technology i stillingen som servicetekniker service og vedlikehold – i Norge, og ikke minst internasjonalt.

Simon har svært omfattende erfaring fra havbruksbransjen, nasjonalt og internasjonalt, fra GMT og Steinsvik/ Scale AQ. Erfaringen spenner fra installasjon av fôringssystemer og nettverkskomponenter, oppstart av systemer og opplæring av kunder til problemløsing/feilsøking.

Ansell har omfattende operativ internasjonal erfaring fra steder som Island, Tyrkia, Skottland, Canada, Australia og Saudi Arabia.

Han er opprinnelig fra Canada, og har både canadisk og britisk statsborgerskap.

- Som en offensiv satsning overfor markedet og våre kunder styrker vi staben og ønsker Simon hjertelig velkommen i teamet av ressurspersoner i Blue Ocean Technology, opplyser Rolf Inge Longva, daglig leder i Blue Ocean Technology. 

Om Blue Ocean Technology:

Selskapet leverer slamrensingsanlegg. De har levert en lang rekke anlegg langs store deler av kysten, med mange flere under montering og prosjektering – i inn- og utland. Kundene er i første rekke settefisk og postsmoltanlegg – samt lukkede matfiskanlegg på land og i sjø.

Venturefondet Momentum gikk sommeren ‘21 sammen med en rekke profilerte partnere inn som betydelig investorer i selskapet.