Illustrasjonsfoto: Blue ocean technology

Fra Schneider Electric til Blue Ocean Technology AS

Blue Ocean Technology AS er i sterk vekst med økende antall prosjekter på land og i sjø i inn- og utland – og utvider staben igjen.

Publisert Sist oppdatert

Allan Ødegård er ansatt som salgssjef, og tiltrådte stillingen 3. januar.  

Han vil ha ansvar for å bygge opp selskapets salgsorganisasjon i Norge og internasjonalt. Han vil være en sentral person i å støtte den videre veksten i et sterkt økende marked innenfor lukket oppdrett, både på land og i sjø

Ødegård kommer fra stilling som Segment Leder Havbruk hos Schneider Electric Norge AS hvor han de siste åtte år har bidratt med en sterk kundebase innen segmentet og med gode resultater. Han har med seg tidligere erfaring fra blant annet Ocea, hvor han var Produktsjef for kamera og sensorikk.

Ødegård er utdannet innen salg og Markedsføring og har en lang salgskarriere innen teknisk salg, fra forskjellige bransjer.  Han har også bred internasjonal erfaring og et svært godt utviklet nettverk som vil komme godt med i den nye rollen.

- Allan er en knallsterk signering.  Har en bakgrunn og en personlighet som passer oss som hånd i hanske. Og han deler vår visjon om energieffektive, solide produkter som virkelig gjør en forskjell for havbruksnæringen på sin ferd mot mer lukkede anlegg, og med økende fokus på sirkulærøkonomi, digitalisering – og total kontroll på utslipp, sier Hans Runshaug, daglig leder i Blue Ocean Technology.