Christine Spiten talte under konferansen i København. Foto: Womenomics

Ny pris til drone-gründer

Christine Spiten, medgrunnlegger og markedssjef i BlueEye Robotics, hedres nok en gang for sin rolle som teknologigründer. 

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Under Womenomics Nordic Business Conference i København denne uken ble Christine Spiten tildelt prisen Womenomics Technology Award for sitt arbeid med undervannsdronen BlueEye.

Konferansen som arrangeres på femte året av gruppen Above and Beyond benytter prisutdelingen til å fremheve det de betegner som tre fremragende kvinnelige rollemodeller innenfor ulike felt. 

Christine Spiten, Sheela Maini Sørgaard og Geena Davis ble hedret under konferansen. Foto: Womenomics.

I tillegg til teknologiprisen til Spiten ble det utdelt en innflytelsespris til Hollywood-stjernen Geena Davis for hennes arbeid for kvinners rettigheter, og en lederskapspris til Sheela Maini Søgaard, administrerende direktør og partner i det internasjonale arkitektfirmaet BIG. 

Prisdryss i 2018

Tidligere i år ble det kjent at Christine Spiten er listet på det amerikanske magasinet Forbes eksklusive liste “30 under 30” innenfor teknologisegmentet, og hun var den eneste kvinnen innen maritim sektor på Abelia og ODA-nettverkets liste over Norges 50 fremste teknologikvinner.