Bilde fra signeringen: Karina Antonsen Hjelle, Olav Svendsen, Bjørg Holmefjord Antonsen og Einar Eide. Foto: Bolaks.

Øker samarbeidet for å sikre utvikling av kvalitetskonsept

Bolaks og Bremnes Seashore videreutvikler samarbeidet for å styrke leveringsevnen, samt posisjonere seg for å møte den voksende etterspørsel etter kvalitetslaks. Bolaks har slaktet og pakket fisk hos Bremnes Seashore i en årrekke, og har basert på disse erfaringene nå inngått en salgsavtale med Bremnes Seashore for levering av all egenprodusert laks.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Bolaks produserer rundt 13 000 tonn sløyd vekt årlig. Det er ønsket om utvidet samarbeid med formål å skape merverdier i en større del av verdikjeden som er bakgrunnen for avtalen, kommer det frem i en pressemelding. 

- Med denne avtalen vil Bolaks bli en enda større leverandør av både Salma og andre kvalitetsprodukt, som produseres hos Bremnes Seashore AS. AS Bolaks har god erfaring med den spesialutviklede slakteprosessen hos Bremnes Seashore AS, hvor vi har levert all laks etter at vi la ned vårt eget slakteri, sier Bjørg Holmefjord Antonsen, daglig leder i Bolaks i meldingen.

Selskapet ønsker med dette å utvikle satsingen på konseptuell handel med laks og lakseprodukt.

- Denne avtalen vil med økt samhandling, større salgsvolum og den samlede erfaring og kompetanse fra de to familiebedriftene, bidrar til videre utvikling av merkevarer av høy kvalitet, uttaler Einar Eide, administrerende direktør i Bremnes Seashore.

Avtalen har en løpende struktur, og vil bidra til en jevn produksjon.