Ved 25 års ansettelse tildeles selskapets gullklokke. Jubileumsåret 2015 var det Hans Kristian Utskot, Ove Høysæther og Richard Markhus som rundet denne milepælen og fikk sine gullklokker. Foto: Bolaks

Bolaks feiret sitt 40-årsjubileum med stor fest

12 desember feiret Bolaks sitt 40-årsjubileum med en stor, flott fest på Solstrand Hotel og Bad for alle sine ansatte med følge og innbudte gjester, i alt 125 gjester deltok, melder selskapet.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Bolaks har alltid lagt vekt på å verdsette og hedre sine mange trofaste og lojale medarbeidere, og tradisjonelt har dette blitt markert på selskapets julebord, melder selskapet i en pressemelding.

Ved 25 års ansettelse tildeles selskapets gullklokke. Jubileumsåret 2015 var det Hans Kristian Utskot, Ove Høysæther og Richard Markhus som rundet denne milepælen og fikk sine gullklokker.

Bolaks

Mons Gitle Eikeland t.v ble hedret med tildeling av Norges Vels medalje for lang og tro tjeneste for sine 30 år i AS Bolaks.

gfh

I tillegg ble hedersgjestene, de to gjenlevende av selskapets gründere, brødrene Reidar og Trygve Holmefjord t.h  æret med takk og blomster for sitt livsverk og engasjement i og for Bolaks av daglig leder Bjørg Mette Holmefjord Antonsen.