Kamera montert på merdkanten hos oppdretter.
Kamera montert på merdkanten hos oppdretter.

Imenco utvider driften i Brasil

Imenco har gjort oppkjøp av K Lund do Brasil, en brasiliansk leverandør av undervannsutstyr og ingeniørtjenester.

Oppkjøpet er en del av selskapets strategi for å utvide sin tilstedeværelse i Brasil. Med økende aktiviteter i landet, trenger Imenco å tildele mer ressurser for å støtte sine kunder og sikre en vellykket utvidelse i regionen, skriver de i en pressemelding.

- Vi er glade for å kunngjøre oppkjøpet av K Lund do Brasil, som er en betydelig milepæl for Imenco i våre anstrengelser for å utvide vår virksomhet i Brasil, sier Geir Egil Østebøvik, styreleder i Imenco.

- Dette oppkjøpet vil gjøre oss i stand til å videreutvikle våre evner i Brasil, samt gi oss ekstra ressurser for å støtte den økende etterspørselen etter våre produkter og tjenester, påpeker Østebøvik.

Med oppkjøpet av K Lund do Brasil vil Imenco være bedre posisjonert til å støtte økt aktivitet i Brasil og møte den økende etterspørselen etter sine produkter og tjenester, sier Rune Bringedal, administrerende direktør i Imenco.

- Jeg vil gjerne takke teamet i K. Lund do Brasil for deres lojalitet og innsats for å bygge opp en anerkjent leverandør til den brasilianske olje- og gassindustrien. Vi kjenner Imenco godt og er sikre på at de vil styrke selskapet ytterligere og ta godt vare på de ansatte og kundene, sa Gaute Jørpeland, styreleder i K Lund do Brasil.