Håvard Haanes sier at Brimer og ServiTech danner et svært godt grunnlag for å bygge et sterkere lag bestående av dyktige medarbeidere med bred faglig kompetanse. Foto: Privat.

Brimer og ServiTech slår seg sammen

Slår seg sammen til nytt felles selskap, ENTEC Group AS.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Det nye selskapet blir en betydelig aktør innen vann- og avløpsbehandling, tanksystemer og maritime rørinstallasjoner.

Aksjonærene i selskapene Brimer AS og ServiTech AS rigger seg for videre vekst og samler sine eierinteresser i et nytt felles selskap, ENTEC Group AS, som etter sammenslåingen vil eie Brimer AS og ServiTech AS 100 %. Dette kommer frem i en pressemelding.

- Vi ønsker å kunne tilby våre kunder å ta ansvar for en større del av prosjektene enn det selskapene i dag kan ta hver for seg. Brimer og ServiTech har komplementære produkter og styrker, som danner et svært godt grunnlag for å bygge et sterkere lag bestående av dyktige medarbeidere med bred faglig kompetanse. Sammen vil våre ansatte kunne skape de aller beste løsninger for eksisterende og fremtidige kunder, sier Konsernsjef i ENTEC Group, Håvard Haanes.

ENTEC Group vil bestå av nær hundre medarbeidere, som i 2018 vil generere en omsetning på drøye 150 millioner.

Potensialet innen landbasert oppdrett

Styreleder Jogeir Romestrand forteller at beslutningen om å fusjonere eierskapet i Brimer og ServiTech skjer som følge av at eierne ønsker å bygge en større aktør innenfor de markeder hvor selskapene i dag har sin kjernevirksomhet.

Særlig ser man potensialet innen fiskeri & industri, landbasert oppdrett, entrepriser for vann- og avløpsbehandling samt maritime rørinstallasjoner. Romestrand uttaler videre at både Brimer og ServiTech har ambisjoner om betydelig vekst, og at ENTEC Group vil være en god plattform for vekst til glede for både våre kunder, ansatte, eiere og andre samarbeidspartnere.