Arrangørene av Brusselmessen (Seafood Expo Global) har resignert. Det blir ikke messe i år. Nå jobbes det med neste utgave, som blir arrangert i Barcelona. Foto: Pål Mugaas Jensen

Årets Brusselmesse endelig avlyst

Verdens største sjømatmesse, som opprinnelig skulle funnet sted i Brussel i neste uke, er nå bestemt endelig avlyst.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

I begynnelsen av mars kom meldingen om at messen skulle utsettes som følge av den eskalerende koronasituasjonen i verden.

Så ble det kommunisert at den kanskje kunne arrangeres i juni i stedet.

Men nå er altså endelig avgjørelse tatt. Den vil ikke bli arrangert i år.

Det er der Diversified Communications, som er tekniske arrangører av Seafood Expo Global og Seafood Processing Global, som regel bare kalt «Brusselmessen» som melder.

- Med tanke på den nylige kunngjøringen om at det har blitt innført begrensningen på store samlinger i Brussel er blitt utvidet til 31. august 2020, de pågående virkningene av COVID – 19, inkludert globale reisebegrensninger, og det brede behovet for å praktisere fysisk distanse, har Diversified Communications konkludert med at det er umulig å hold arrangementet, hert det i en pressemelding.

Nå jobber de i stedet med planlegging av neste års messe, som er planlagt til 27. til 29. april 2021. Arrangementssted vil ikke være Brussel, men Barcelona.