Den årlige sjømatmessen i Boston har blitt utsatt som følge av frykt for koronavirus.

Koronafrykt: Utsetter Seafood Expo i Boston

Årets Seafood Expo i Nord-Amerika, også kalt Boston Seafood Show, skulle opprinnelig finne sted fra 15. til 17. mars. Nå har frykt for korona-viruset gjort at den er utsatt.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Selskapet som arrangerer messen i Boston, Diversified Communications, forteller at de har fulgt situasjonen rundt korona-viruset. De har også mottatt flere hundre telefoner og e-poster med tilbakemeldinger.

- Avgjørelsen har vært vanskelig fordi dette er et stort og viktig arrangement for næringen, forteller nestleder (vice president) i Diversified Communications i Liz Plizga i et brev til de påmeldte.

Utsettelse var uunngåelig

Selskapet forteller at de tok tilbakemeldingene om helse, sikkerhet og reiserestriksjoner på alvor. I kombinasjon med den korte tiden før arrangementet og logistikk så de at de på dette tidspunktet ikke kunne unngå å utsette messen.   

- Vi er opptatt av å finne en løsning for å avvikle et arrangement i Nord-Amerika i år, slik at en kan sikre kontinuitet i sjømatnæringen, sier hun videre.

Liz Plizga, er nestleder i Diversified Communications, som organiserer Seafood Expo Global og Seafood Processing Global. Foto: LinkedIn

Detaljer om når og hvor vil selskapet fortelle direkte til sine kunder i løpet av april.

Brüssel foreløpig som planlagt

Plizga forteller også at de kan tilby sine kunder å videreføre utstillingsplassen til det fremtidige 2020-arrangementet eller til arrangementet i mars 2021, som også finner sted i Boston.

Verdens største sjømatarrangement, Seafood Expo Global/Seafood Processing Global i Brussel,slik det ser ut nå, vil ifølge Diversified Communications bli avviklet som planlagt 21. - 23. april.

- Men vi overvåker situasjonen nøye i Brussel, sier hun.