Youngfish Øyvind Haram

Det endelige programmet er klart til Youngfish konferansen

Youngfish konferansen som arrangeres i Bergen i februar, kan lokke med selveste statsministeren på programmet. Nå har også ungdomsorganisasjonen fått på plass resten av programmet og en oppdatert hjemmeside, opplyser de. 

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

- Ved siden av de tidligere bekreftede innlederne på Youngfish konferansen som er statsminister Erna Solberg, Gustav Witzøe fra Salmar og Sigvald Rist i Lofotprodukter, har vi vært heldig å få med oss Elisabeth Grieg fra Grieg Gruppen og Elisabeth Holvik fra Sparebank 1, melder ungdoms-organisasjonen.

Youngfish sine egne medlemmer Lars Berg-Hansen, Marte Vassbotten og Jonas Haugen blir også med for å krydre programmet, opplyser de.

Les ogsåPopulær ungdomsorganisasjon arrangerer ny Youngfish-konferanse

Carl Johan A. Sandberg i Youngfish.

De mener i tillegg til et solid program med dyktige innledere handler konferansen vel så mye om nettverking og relasjonsbygging på tvers av selskaper, roller i næringslivet og fylkesgrenser.

Konferansier for dagen vil være Sjømat Norge sin kommunikasjonsdirektør Øyvind Haram, og overordnet tema er “Hvordan sjømatnæringen skal bli det nye lokomotivet i norsk økonomi etter oljealderen?“.

Konferansen holdes på Scandic Ørnen Hotel i Bergen den 3. februar 2016.

Konferansen er for de under 37 år og Youngfish håper næringen ser verdien i å sende sine ansatte på en konferanse som dette, skriver Ørjan Drønen Madsen og Carl Johan A. Sandberg i Youngfish styret. 

  • Youngfish er en nettverksorganisasjon for unge som jobber i eller har tilknytning til sjømatnæringen.
  • Den er den eneste interesseorganisasjonen for unge i sjømatnæringen.
  • Youngfish samarbeider med flere av de store norske aktørene i sjømatnæringen.