Kasper Løberg Tangen. Foto: Privat.

Deloitte Seafood utvider staben

Selskapet melder at Kasper Løberg Tangen er ansatt som seniorrådgiver i Deloitte Seafood med base i Bergen.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Kasper kommer fra stillingen som COO/Operativ leder hos Lingalaks AS, og har tidligere erfaring fra Tombregruppen og Mattilsynet.

- Med Kasper om bord i Deloitte styrker vi vår satsning mot sjømatsektoren, og kan nå tilby våre kunder kompetanse i hele verdikjeden, fra verdiskapningen på merdkanten til beslutningsunderlag i styrerommet, sier Nordisk leder for sjømat i Deloitte, Anders Milde Gjendemsjø.

Kasper er utdannet veterinær fra Norges Veterinærhøyskole (NVH), og har det siste årene deltatt i flere nasjonale prosjekt for videreutvikling og forbedring av lakseoppdrett i Norge.

- Det er svært dyktige folk som jobber med sjømat i Deloitte, og jeg har stor tro på hva vi skal få til sammen. Jeg ser virkelig fram til å arbeide med dette teamet, sier Kasper Løberg Tangen i meldingen.

- Det som er spesielt spennende med Kasper som rådgiver er hans operative erfaring kombinert med den den veterinærfaglige bakgrunnen, noe som gir en unik biologisk innsikt til bruk i produksjonsoptimalisering. Kombinasjonen av god dyrevelferd og bærekraftig matproduksjon er avgjørende for å lykkes med å nå det beste økonomiske resultatet, uttaler Gjendemsjø.