Annonsørartikkel

Der fôrflåter flyte kan

Gjennom snart tredve år har dagens Fluctus ansatte vært med på design og produksjon av mer enn to hundre fôrflåter til havbruksnæringen. Fluctus har kompetanse på tegnings- og designsiden som også har omfattende erfaring fra prosjekter både på båt og med andre flåtekonsepter. Alt tegnes i 3D.

Som kunde hos Fluctus får man en unik mulighet til å diskutere forskjellige løsninger og få en kundetilpasset flåte, samtidig som man også naturligvis leverer standard flåter.

Du finner fôrflåter fra Fluctus langs hele norskekysten, og i økende grad også utenfor norges grenser.

Fluctus er stolte over å ha ansatte som har vært blant drivkreftene bak utviklingen av design og løsninger som er blitt bransjestandard. Gjennom nært samarbeid med våre kunder er dette en alltid pågående prosess, med å utvikle konsepter og løsninger som gjør Fluctus til en viktig leverandør av kritisk infrastruktur i havbruksnæringen.

Knut Bjarte Otterlei
Salgsansvarlig
Mobil: 400 99 294
Mail: kbo@fluctus.no

Vår ide og filosofi er at en fleksibel tilnærming til kundetilpasninger, kombinert med en tett oppfølging i byggeprosessen, gir et sluttprodukt alle er fornøyd med – og som vil definere Fluctus som en driver i utviklingen av ny teknologi og løsninger til havbruksnæringen.

Runar Hatlevik
Produktansvarlig flåter/ salg
Mobil: 400 91 081
Mail: runar.hatlevik@fluctus.no

Mer om Fluctus og fôrflåter