Lars Klungreseth, leder for havbruksavdelingen i Servi Group kan fortelle at Mowi og Måsøval er deres største kunder i volum.
Lars Klungreseth, leder for havbruksavdelingen i Servi Group kan fortelle at Mowi og Måsøval er deres største kunder i volum.

Mener kravene ikke er strenge nok for ensilasje

Servi Group er overrasket over at regelverket for håndtering av ensilasje ikke er tydeligere. - Med vår erfaring fra olje og gass, så er sikkerhet noe som ligger i alt vi gjør, sier Lars Klungreseth.

Publisert Sist oppdatert

Servi har nylig etablert en havbruksavdeling og merkenavnet de etablerer er «Cleanfarm». I dette ligger det at de skal kunne levere løsninger som skal gjøre oppgavene for røkteren enklere og på en mer skånsom måte, deriblant dødfiskhåndtering.

Lars Klungreseth, leder for havbruksavdelingen forteller at selskapet i år feirer 110-års jubileum. De er en av de største selskapene innen hydraulikk, og har deres hovedvirke innen olje, gass, offshore, samt maritim næringen.

- Nå satses det og mot havbruk og havvind. Og med den kompetanse og erfaring vi har fra våre primærnæringer kan vi vise til betydelig kompetanseoverføring til havbruksnæring innen teknologi, men spesielt innenfor HMS, da vi er vant med et betydelig strengere reguleringer og forskrifter enn det vi opplever er tilfellet i havbruksnæringen, forklarer Klungreseth.

Bli abonnent hos Kyst.no

For å få tilgang til dette innholdet trenger du et abonnement med Kyst.no Pluss-saker inkludert.

Bli abonnent og les denne og mange andre pluss-saker.

Kyst.no Pluss Personlig

Du får: Kyst.no Pluss-saker

199,-

per måned

KJØP

Kyst.no Pluss Årlig

Du får: Kyst.no Pluss-saker

2189,-

per år

KJØP

Kyst.no Pluss bedrift

Administrer flere abonnement på ett sted og betal med faktura.

2189,-

per år

KJØP