Kjersti Haugen (56) har jobba i det islandske oppdrettsselskapet Arnarlax, men flyttar no heim for å starte i sin nye jobb i Eide Fjordbruk.
Foto: Eide (bakgrunn utvidet ved hjelp av AI)
- Når mogeligheita kom i Eide, var valet enkelt
Kjersti Haugen (56) er ny dagleg leiar og salsdirektør i Eide Seafood.
Kjersti Haugen har tiltredd som dagleg leiar og salsdirektør for Eide Seafood frå 1. november. Eide Seafood er Eide sitt salgsselskap som skal ta synergi frå Eide sin matproduksjon til kunde.
Administrerande direktør Sondre Eide i Eide Fjordbruk er svært nøgd med rekrutteringa.
- Me har jobba mykje med innovasjon og utvikling i Eide dei siste åra. No får me Kjersti på laget, og får setje skikkeleg trykk på markedsarbeidet og få innovasjonskvalitet nærmare sluttkunde, seier Eide i ei pressemelding.
NF Komplett
- Kyst.no Pluss saker
- Digitalt arkiv
- Digitalt Magasin
- 11 Utgivelser av Norsk Fiskeoppdrett
- Varighet: 12 mnd
- Pris: 5582,-
KJØP
NF Komplett Personlig
- Kyst.no Pluss saker
- Digitalt arkiv
- Digitalt Magasin
- 11 Utgivelser av Norsk Fiskeoppdrett
- Varighet: 12 mnd
- Pris: 5582,-
KJØP
NF Komplett Digital
- Kyst.no Pluss saker
- Digitalt arkiv
- Digitalt Magasin
- Varighet: 12 mnd
- Pris: 4990,-
KJØP
NF Komplett Digital Personlig
- Kyst.no Pluss saker
- Digitalt arkiv
- Digitalt Magasin
- Varighet: 12 mnd
- Pris: 4990,-
KJØP
NF Pluss
- Kyst.no Pluss saker
- Varighet: 12 mnd
- Pris: 2388,-
KJØP
NF Pluss
- Kyst.no Pluss saker
- Varighet: 1 mnd
- Pris: 199,-
KJØP