Eide Fjordbruk velger Fluctus som leverandør av fôringssystemer. Foto: Fluctus.

Skal levere fôringssystemer til Eide Fjordbruk

Oppdrettsselskapet Eide Fjordbruk har inngått avtale med utstyrsleverandøren Fluctus om ombygging av alle sine anlegg til Fluctus sitt fôringsprogram.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Harald Lien, daglig leder i Fluctus sier han er stolt over at Eide Fjordbruk velger dem som sin leverandør av fôringssystemer.

- Vi mener våre systemer er de mest brukervennlige, stabile og fleksible på markedet. Samtidig er den største verdien av å velge Fluctus at man får tilgang til kompetansen og holdningene til våre erfarne medarbeidere og vårt fokus på service og oppfølging, sier han i en pressemelding. 

Harald Lien daglig leder i Fluctus. Foto: Fluctus.

Bygger om anleggene

Fluctus har allerede startet ombyggingene av anleggene.

- Våre prosjektansvarlige Raymond Horne og Rolf Hatlevik har gjort en god jobb med å få frem verdien av å velge Fluctus i samtalene med Eide Fjordbruk, sier Lien. 

-Jeg vil samtidig berømme Malvinus Ì Gong som er hovedarkitekten bak fôringsprogrammet vårt og vi ser frem til at Eide Fjordbruk, sammen med våre andre kunder, skal samarbeide med oss om videreutvikling av fôringsteknologien, legger han til. 

Erlend Eide, teknisk sjef i Eide Fjordbruk. Foto: Therese Soltveit.

Fleksibelt system

Eide Fjordbruk, med hovedkontor i Fusa, produserer årlig ca 15 000 tonn laks og ørret fordelt på 10 lokaliteter rundt om i Hordaland.

- Fluctus er eit selskap som fokuserer 100% på å gjere fôringa så enkel og brukarvennleg som kunden ynskjer det. Systemet skal vera logisk, det skal ha åpen dataintegrasjon og vera fleksibel slik at ein kan integrere det mot det framtida vil bringe. Disse kvalitetane i bunn, kombinert med service slik vi kjenner Fluctus var grunnen for skiftet, sier teknisk sjef i Eide Fjordbruk, Erlend Eide.